De geschiedenis drijft onze toekomst

De voedingsexpertise van Maalderij Roosens en de vurige passie voor paardensport van burggraaf de Biolley vormden meer dan 50 jaar geleden de vonk om samen het merk DBHorse Food te creëren. Sindsdien blijſt Maalderij Roosens dit gamma voeders verder ontwikkelen en innoveren met een uitgesproken focus voor elk type paard. D.B. Horse Food garandeert voeders van topkwaliteit door een strenge selectie en controle vande gebruikte grondstoffen en hetproductieproces, gewaarborgd door het FCA- kwaliteitslabel.

Maalderij Roosens

DB Horse Food evolueert als merk al meer dan 50 jaar onder de vleugels van Maalderij Roosens. Een bedrijf dat al 8 generaties lang, sinds de oprichting in 1755, natuurlijke grondstoffen en granen met de grootse zorg selecteert en bewerkt om ze vervolgens tot kwaliteitsvolle diervoeders te verwerken. Vandaag combineert Maalderij Roosens deze eeuwen aan ervaring met doorgedreven innovatie zodat niet alleen onze paardenvoeders, maar even goed onze service steeds blijven evolueren en verbeteren.

 

Het is immers de drang naar verbetering die alle generaties met elkaar verbonden heeft. Want de rijke geschiedenis van het bedrijf brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee en heeft elke generatie gedwongen om opnieuw heel zorgzaam met de toekomst om te gaan. Ook vandaag willen we de reputatie en de basis die onze voorgangers uitbouwden met het grootste respect behandelen en koesteren. Meer nog, het vormt een constante drive naar verbetering om het uiteindelijk over te dragen aan de nieuwe generatie, sterker dan dat wij het zelf kregen.

 

 

De rijke geschiedenis van het bedrijf brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee en heeft elke generatie gedwongen om opnieuw heel zorgzaam met de toekomst om te gaan.